De eigenaar van een verhuisbedrijf wilde een eenvoudige manier om het aantal verhuisuren in te schatten, afhankelijk van hoeveel gewicht er werd verplaatst. De gegevens waren opgeslagen in Moving, nam ze aan. Gebruik dus de resultaten van die berekening om te zien of dat voor haar zou werken. Het deed.

Ze heeft nog een paar wijzigingen aangebracht en kreeg binnen 24 uur bewegende schattingen van verhuisdiensten. Zo veel gemakkelijker. Ze had een verhuisbedrijf dat haar bedrijf wilde behouden, maar wilde niet meer betalen dan redelijk was voor haar verhuisservice.

verhuisbedrijf gezocht

Een verhuisbedrijf wilde een aanbetaling van tien procent van de verhuiskosten. Toen ze het controleerde, bleek dat percentage twintig procent te zijn. Er was geen manier om van tevoren te weten of ze die aanbetaling zou krijgen of niet. En het hielp haar zeker niet met haar bedrijfsresultaten. Ze besloot mee te gaan met de gewenste verhuisdienst.

Een ander verhuisbedrijf wilde helemaal niets met haar te maken hebben. Ze wilden dat hun enige betaling de rekening zou zijn voor haar verhuisservice. Wat een verrassing! Ze brachten haar in rekening voor de verhuisdag, ook al hadden ze haar hele verhuizing gedaan en de dag ervoor haar spullen opgehaald. Het enige wat ze ooit deed, was haar verhuisdozen inpakken.

De derde verhuisfirma wilde minimaal twee weken opzegtermijn. Ze gaven haar een opzegtermijn van een week. Ze belde ze twee weken later om te vragen of ze hun factuur hadden ontvangen en nog steeds niet naar haar hadden gestuurd. Ze belde ze de volgende dag terug om te ontdekken dat ze haar de factuur hadden gestuurd.

Het verhuisbedrijf west vlaanderen had nooit de tijd genomen om zich goed te verantwoorden over de tijd die ze hadden gestoken in het verhuizen van haar bezittingen. Het verhuisbedrijf wilde een borgsom. Ze vertelde hen dat ze niet veel geld had en liever had dat ze het verlies op zich zouden nemen. Een paar dagen later ontdekte ze dat haar spullen nog steeds in haar nieuwe huis stonden. Ze belde het verhuisbedrijf en kwam erachter dat ze meer geld wilden dan ze bereid was te betalen.

Elk van de drie verhuisdiensten wilde verschillende bedragen in rekening brengen voor verhuisbenodigdheden. Ze wilden alle drie hun verhuisservice het beste maken. Elk van hen wilde meer geld krijgen van de goedkoopste verhuisservice. De minst dure verhuisservice bood geen toereikend verhuismateriaal of rekende geen redelijke prijzen.

Zoals u kunt zien, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw verhuisbedrijf de juiste is voor u. Ze moeten professioneel en eerlijk zijn. Ze moeten u ook de best mogelijke verhuisservice bieden.

Voordat de verhuisdag begon, wilde het verhuisbedrijf dat u hun lijst met verhuisbenodigdheden samen met u doornam. Ze wilden zien wat je wel en niet leuk vond. Dus veranderden ze al je verhuisbenodigdheden om aan hun verhuisbehoeften te voldoen. Je moest blijven opschrijven wat je veranderde, zodat je het later zou onthouden. Toen u bij uw verhuiswagen kwam, wilde het verhuisbedrijf dat u daar bleef omdat ze de verhuiswagens wilden inspecteren. Ik denk dat het ook voor hen is gelukt, want ze hebben me een nieuwe verhuiswagen gegeven.

Het verhuisbedrijf was zeer efficiƫnt in het verplaatsen van uw spullen. Ze namen alleen kleine bestelwagens en bussen en hun werknemers liepen met je mee, zonder dat je het wist, terwijl ze onderweg je verhuisbenodigdheden laadden en uitlaadden. Er waren geen grote dozen en er was heel weinig uitpakken nodig. Alle verhuisbenodigdheden werden zorgvuldig gestapeld in kleine containers die het verhuisbedrijf ter beschikking stelde. Het was een zeer professionele verhuizing.

Hun verhuisbedrijf wilde dat ik wist dat ze geweldig werk hadden geleverd. Nadat ik een tijdje bij hen was geweest, merkte ik dat ze de prijs voor de verhuisbenodigdheden nooit verhoogden, wat ik erg ontmoedigend vond. Toen ik het vergeleek met wat ik uitgaf aan verhuisdiensten van andere bedrijven, zag ik dat ik behoorlijk wat geld bespaarde. Het verhuisbedrijf zorgde ervoor dat ze me een nauwkeurige prijs gaven op de verhuisbenodigdheden die ze leverden.

Toen ik de verhuisbenodigdheden kreeg, probeerde ik alles terug te zetten waar het hoorde. Dit is toen ik ontdekte dat ze de verhuisbenodigdheden te hoog hadden geprijsd. Ik heb het verhuisbedrijf gebeld om dit te laten weten, maar ze lachten me gewoon uit. Op dat moment besloot ik dat ik nooit meer gebruik zou maken van verhuisdiensten en liever mijn verhuisbedrijf zou betalen om de verhuizing voor mij te doen. Sindsdien ben ik blij dat ik ervoor heb gekozen om alleen het beste verhuisbedrijf in te schakelen, dat door veel klanten werd gewaardeerd.